Vocal Presence op Schiermonnikoog

Vocal Presence op Schiermonnikoog

Vocal Presence op Schiermonnikoog

“Een training waarmee je de impact, het plezier en het resultaat van je presentaties kunt verdubbelen”

 
Sla je vleugels uit op Schiermonnikoog en leer moeiteloos presenteren!

Een videofilmpje, lezing, verkoopgesprek, workshop of webinar; het zijn allemaal presentaties. Ook je inbreng in vergaderingen of trainingen zijn mini presentaties. Wie met mensen werkt presenteert eigenlijk de hele dag. Maar waarom voelen we ons onder verschillende omstandigheden dan zo anders, terwijl we in feite hetzelfde doen?

Om met gemak voor een groep te staan wil je het liefste dat alles net zo normaal is als anders. Dat je hetzelfde vertrouwen voelt als anders. Maar de omstandigheden zijn in niet hetzelfde omdat mensen nu extra naar je luisteren, jij bent even het centrum en jij hebt het woord.

Gaat je hart dan kloppen in je keel? Voel je je handen klam worden? Denk je ‘Ik wil helemaal niet zo veel ruimte in nemen.’ of ‘Ben ik niet saai? Wat heb ik nu voor iets bijzonders te vertellen?’

Als je voor een groep spreekt praten ineens alle gedachten tegen je die anders mooi onder het matje geschoven rustig lijken te slapen. Wordt je ook ineens wakker voor alle indrukken over jezelf waar je normaal niet eens bij stil staat.

Maar je hebt iets unieks dat iedereen boeit.

Presenteren en spreken met gemak op jouw eigen wijze!

Je hebt je unieke persoonlijkheid. Je unieke stem. En in die twee huist veel meer dan alleen de eerste oppervlakkige waarneming.

In deze tweedaagse training neem ik je mee naar die fascinerende uniekheid. Twee volstrekt niet inwisselbare aspecten die jouw presentatie altijd boeiend zullen maken.

Leren presenteren bij Vocal Presence gaat nooit over snelle en ogenschijnlijke handige tip’s, trick’s, do’s en don’ts.  Ik ga niemand ‘fixen’ omdat je namelijk gewoon klopt.

Untitled design (7)

Wat werkt wel?

We stellen het vinden van jouw gemak om meer van jezelf te laten zien centraal, zodat wij als luisteraar een verbinding met je kunnen maken en echt gaan horen wat je boodschap is. En dat jij ook hoort wat wij, je publiek, van je nodig hebben.

Met een beproefde presentatiecoaching methode die ook bij vele professionele presentatoren, CEO’s en  medewerkers van gerenommeerde bedrijven zjjn vruchten heeft afgeworpen

In deze training passen we deze coachingsmethode niet individueel toe, tenzij je gebruik wilt maken van de VIP upgrade. Wel is er voldoende gelegenheid om met elkaar te oefenen.

Je stem, de grootste beïnvloeder van je presentatie

In deze training deel ik ook mijn inzichten met je over de mogelijkheden en invloeden van onze stem en stemgebruik in presentaties.

Hoe je bewust en onbewust door de stem beïnvloed wordt en wat je stem over jezelf blootgeeft . Hoe je met je stem muzikale lijnen en stiltes inzet om de aandacht van je publiek te genereren.

En ik laat je ontdekken wat exact de hoogte is van je stem waarmee je het makkelijkste spreekt én de meeste impact maakt!

Untitled design (7)

Untitled design (4) Fascineren en inspireren!

Als bijzondere Bonus krijg je van mij na je definitieve inschrijving een email waarin ik je twee linken stuur.

Als je die volgt kom je uit bij twee geweldige testen waarvan de resultaten verhelderend zijn en die je zeer specifieke kennis geven over hoe je jouw individuele karaktereigenschappen in kunt zetten om je zichtbaarheid naar je publiek te vergroten.

Je maakt deze test thuis, stuurt de resultaten naar mij op zodat ik een aantal specifiek individuele inzichten met je kan delen en neemt een uitgeprinte versie mee naar Schiermonnikoog.

VIP Upgrade.

Door te kiezen voor een VIP Upgrade kunnen we ook na deze training door online Skype-coaching of coaching op locatie  specifiek aandacht schenken aan jouw individuele route naar het verwerven van een authentieke en inspirerende presentatie- en spreekstijl.

Untitled design (7)

Tweedaagse zomertraining op Schiermonnikoog -do 24 en vr 25 juli

Untitled design (1)

Dit fantastische en bijna autovrije schiereiland is een de ideale plek om een twee daagse training te volgen.
Je kunt alles even los te laten, je vergeet heel snel ‘hoe het heurt’ waardoor het wel net zo makkelijk is om jezelf te laten zien en, niet onbelangrijk, het is mijn vakantie adresje in die periode!
Geen zorgen
Als deelnemer hoef je, behalve de geprinte resultaten en info bladen van de assesments, voor de training zelf niets mee te nemen. Ik zorg verder voor alles (opschrijfboekjes, werkbladen, potloden/stiften/pen en thee en koffie) en we gaan samen in een van de restaurantjes lunchen of laten de lunch bezorgen.  
Je kunt er voor kiezen om samen te eten s’avonds maar dat laat ik over aan jullie eigen behoefte. 
Je hoeft alleen de boot en een slaapplaats te regelen.  Er zijn voldoende adressen en je kunt ook met een tentje neerstrijken.
Als je de gelegenheid hebt is het zeer aan te raden nog een paar extra dagen vrij te maken om het wad te verkennen en even uit te kunnen waaien!
Een fiets kun je meenemen op de boot of je huurt er één in het dorp.  
Untitled design (7)
Wat haal je uit de training?
Trainingen van Vocal Presence hebben een weldadige  afwisseling tussen theorie en praktijk, vrolijke gekkigheid, prettige stiltes, inspanning en ontspanning.
Er zullen best wel eens wat onbekende termen of meditatief gerichte oefeningen voorbij komen maar het geheel staat absoluut met twee benen op de grond en is gegrond op een zeer brede en grondige kennis van zaken.
Het belangrijkste voor mij ben jij deze dagen, en ik geef je de inzichten en oefeningen mee die echt voor je kunnen werken op het moment dat het er op aan komt. 
Zodat je deze nieuwe inzichten toe kan gaan passen in je werk, je passie en zelfs in de relatie en gesprekken met je familie, partner, kinderen en vrienden.
Untitled design (7)
Wil je meedoen?

Stuur dan een mail naar info@vocalpresence.nl waarin je dat aangeeft. Bellen kan ook: tel 06-103 588 72.

Je krijgt dan een formulier dat je kunt invullen en per mail kunt retourneren. Daarmee ben je voorlopig aangemeld.

Als we je voorlopige inschrijving binnen hebben ontvang je een factuur, een voorwaardeformulier en nog wat laatste informatie en details.

De factuur kun je per bankoverschrijving voldoen. LET OP! Pas ná het voldoen van het gehele bedrag is deelname verzekerd. De training gaat alleen door bij een minimum aantal deelnemers van vier personen en er kunnen slechts 16 mensen deelnemen.

Door je definitief in te schrijven ga je automatisch akkoord met onze voorwaarden.

De kosten bedragen voor deze twee dagen, inclusief materialen, koffie, thee en lunch € 649,- ex btw.Untitled design (7)

Wil je een VIP upgrade?

Dan kan je de belangstelling daarvoor aangeven op het formulier dat je ontvangt bij je aanmeldingsmail. Ik neem daar dan nog apart contact met je over op. Ook tijdens de training komt er nog een mogelijkheid om hier alsnog voor te kiezen.

Untitled design (7)

Untitled design (6)

Kom  je met minimaal vier mensen tegelijk?

Dan ontvangt elk van jullie van Vocal Presence kosteloos een speciale groeps-VIP upgrade!

Deze speciale upgrade bestaat uit een individuele Vocal Presence coaching, online per Skype of in Frederiksoord!

Dus kijk om je heen en zie wie er met je mee wil, dan kun je ook nog naderhand eens samen oefenen!Untitled design (7)

Zegt het vooUntitled design (8)rt!!

Als je denkt dat andere mensen, vrienden of collega’s iets aan deze aankondiging hebben stuur dan vooral deze blog door!

Het zou geweldig zijn als we met voldoende mensen zijn om deze training op Schiermonnikoog door te kunnen laten gaan!

Untitled design (7)

Een gedachte aan “Vocal Presence op Schiermonnikoog

  1. Gemma weber

    Helaas heb ik dan HOOG bezoek want anders..Ja
    Maar evengoed veel succes ermee !
    groet Gemma

    p.s. geld heb ik niet wel veldkeien dus..wie weet?