MELD JE NU AAN VOOR DE TWEEDAAGSE WORKSHOP
 • 21

  Days

 • 7

  Hours

 • 49

  Minutes

 • 46

  Seconds

Leer authentiek zichtbaar te zijn 
en werkelijk gehoord te worden door
je vrouwelijk leiderschap met je  
innerlijke & hoorbare stem verbinden.

Zaterdag 27 mei
&
Zondag 28 mei
2017
Koloniekerkje
Wilhelminaoord, Drenthe
 
 
 
IK GEEF MIJ OP

Communiceren, Spreken & Zingen uit het Hart

most beaultiful smile

Stem Kracht
 

Je bent een geëngageerde vrouw die ernaar verlangt om impact te maken. Je wilt veranderingen mogelijk maken.
 
Misschien doe jij dat in je bedrijf of werk, maar je verlangen gaat eigenlijk nog wel dieper ook. Het is ook je directe persoonlijke leven en de wereld om je heen. Het is alsof er een hartenklop is die je leven een richting heeft gegeven.
 
Toch is het vaak enorm ingewikkeld om die hartenklop, die innerlijke stem te horen. En al helemaal om ernaar te luisteren. Je wilt het ervaren, veranderingen te weeg brengen! Jij ziet wat er mogelijk is, maar je loopt ertegenaan dat je eigen stem volgen zo verschrikkelijk spannend is.
 
Door in deze workshop ruimte te maken voor die innerlijke stem, en die ook te verbinden met je hoorbare stem geef je jezelf een groot geschenk.
 
Je leert te communiceren vanuit je hart. Je wordt gehoord. En je hoort jezelf ook.
 
De blokkade die je hebt om jezelf te laten zien en te horen krijgt ruimte om op te lossen. Je krijgt de ervaring dat je alles altijd al in huis had. Door je innerlijke stem te omarmen en je uit te drukken in je hoorbare stem word jij in je authentieke kracht zichtbaar en hoorbaar.
the funniest guy

Vrouwelijk Leiderschap

We zijn er gelukkig van doordrongen dat alle wegen voor ons open liggen. Toch is de definitie van 'succes', en de route daarnaartoe, meestal afgespiegeld aan wat voor mannelijke rolmodellen effectief is. Wat we namelijk niet geleerd hebben gekregen is hoe we dat vanuit onze vrouwelijke krachten kunnen bereiken. En dat het testosteron gehalte die de kracht aandrijft van waaruit de man zijn energie haalt maar in zeer beperkte mate in het vrouwelijke lichaam aanwezig is. Als dat op is dan moeten we het verder maar redden met cortisol en adrenaline. Prima voor 15 minuten, maar als je dat uitsmeert over 15 jaar eindig je zonder meer in de burned-out en oververmoeidheid gevarenzone.


Maar ondertussen zijn we vergeten dat we immense krachtbronnen bezitten. Ze zijn te vinden in de wijze lessen van vijf archetypische zachte krachten en ze bieden een vol spectrum waarmee we op onze eigen wijze de kracht kunnen vinden om de veranderingen te weeg te brengen die we in ons eigen leven en in de wereld willen zien.


In de workshop maak je kennis met deze zachte krachten. We verbinden ze met onze stem, met hoe we ons bewegen, en de boodschap die we willen communiceren. Er gaan bronnen voor je open waar je inspiratie, moed en energie uit kunt putten om jezelf te laten zien zoals je bent. Helemaal goed zoals je bent.

Voor wie, door wie en wat gaan we doen?
photo
photo
photo
photo
photo
photo

Wie & Wat

Wie

 • Voor wie is deze workshop

  In deze workshop wordt je uitgenodigd om te onderzoeken hoe je toegang krijgt tot je innerlijke stem. Je leert hoe je jouw hoorbare stem zodanig kunt gebruiken dat je gevoel en intenties erin mee resoneren. Zodat je echt gehoord gaat worden.
   
  Doordat we werken met archetypische vrouwenkrachten die in ons collectief bewustzijn opgeslagen liggen, ga je ervaren hoe je op een volkomen authentieke wijze een ongelofelijk grote impact kunt hebben.
  Zonder dat je jezelf op hoeft te blazen, groter hoeft te maken, interessant hoeft te doen of iets anders te moeten zijn dat je niet bent en waar je doodmoe van wordt.
   
  Wil jij de innerlijke vrijheid ervaren om te mogen zijn wie je bent en daarmee enorm succesvol te mogen en te durven zijn?
  Dan nodig ik je met liefde uit om deze twee dagen mee te maken en je licht te laten stralen, je stem te laten horen en je authentieke kracht te omarmen.

  girl
 • Elisabeth de Charon de Saint Germain

  Ik ben een klassiek en holistisch geschoolde sopraan die vocal-/presence-/presentatie-coaching en women-leadership-coaching geeft aan ondernemende vrouwen, die in hun werk en persoonlijk leven de verandering willen zijn die ze in de wereld willen zien.

  Coaching en optredens geef ik in Nederland en internationaal, o.a. in België, Engeland en Koeweit. Veelal aan vrouwelijke ondernemers en professionals die op een authentieke wijze krachtig zichtbaar willen worden en hun leven en bedrijf met meer vervulling willen kunnen leiden.
   
  Mijn missie is de wereld rijker te maken met vrouwelijke ondernemers en professionals die hun innerlijke stem durven te horen, te uiten en te volgen. Vrouwen die het economische en maatschappelijke landschap kunnen verrijken met de vrouwelijke krachten waar de wereld op zit te wachten.

  girl
 • Vocal Presence Academy.

  Het bedrijf dat ik heb opgericht en waarmee ik online en in-person coachingsprogramma's geef, retraites verzorg en concerten/ workshops en interactieve lezingen geef.

  girl
 • José en Michiel Bekkema

  José en Michiel zijn deze twee dagen onze gastheer en gastvrouw.
  Ze zijn de beheerders van het befaamde Koloniekerkje van Wilhelminaoord, de naastliggende groepsruimte en de eigenaren van de B&B 'HIERBOVEN'.

  Ze zullen onze maaltijden verzorgen, onze bedden opmaken en het ontbijt in de ochtend klaarzetten voor als je blijft overnachten. Ze zijn als geen ander in staat om een mooie verzorging te creëren en je een welkom gevoel te geven!

  girl

Wat, Waar

 • guy

  De kracht van je innerlijke stem ontsluiten

  Door te luisteren naar onze innerlijke stem leren we steeds meer op onszelf te vertrouwen. En op de wijsheid en liefdevolle leiding van het leven zelf.
  We gaan in de workshop een aantal wegen onderzoeken om de kracht van onze innerlijke stem te ontsluiten. Meditatieve, creatieve en lichaamsgerichte oefeningen die elk een ander aspect van de innerlijke stem hoorbaar maken.

 • guy

  Je stem onthullen

  De oerkracht, de kracht van communicatie, de scheppingskracht, de kracht om je te verbinden, en je expressiekracht, dat is allemaal onderdeel van de stem. 
  Door in te haken op de kracht van het zingen kom je vanzelf in al deze gebieden terecht. Ik leer hoe je de kracht van het zingen kunt gebruiken in het spreken en in het communiceren. Je wordt als mens zichtbaar wanneer je stem vrij mag klinken.

  De spreek-, adem-, zangoefeningen en liedjes die we gaan doen en zingen zijn voor iedereen toegankelijk, en vragen geen speciale voorbereiding of voorkennis. 

 • guy

  Vrouwelijk leiderschap

  In ons lichaam hebben we grote communicatieve vermogens verborgen zitten die we vrij kunnen maken door gebruik te maken van onze vrouwelijke archetypen. 

  Je leert hoe je deze met bewegingen, klanken en adem op kunt roepen en ze in kunt zetten om de volle breedte van je leiderschaps-capaciteiten tot leven te wekken.

 • guy

  Waar we de workshop houden

  Naast het Koloniekerkje staat een, speciaal voor groepsactiviteiten aangebouwde en ingerichte, ruime schuur met houtkachel. Daarnaast ligt een grote open grasveld omringd door bomen en bloemen, waar we op kunnen oefenen als het weer het toelaat. Dat is onze uitvalsbasis. 

 • guy

  Waar we zingen (en je een klein concert krijgt)

  Het Koloniekerkje is een befaamde en ook door grote musici geliefde accomodatie voor concerten.
  Speciaal voor onze zangactiviteiten, en voor het kleine concert dat ik zelf in de avond aan jullie zal geven, mogen we gebruik maken van deze fantastische akoestiek en uitnodigende ruimte, zodat je de volle kracht van je eigen stem kunt gaan ervaren.

 • guy

  Waar je slaapt

  De B&B 'HIERBOVEN' is je slaapplek. De bovenvertrekken van de pastorie zijn een lust voor het oog. Bovendien staat de B&B direct naast de Koloniekerk en onze workshopruimte.

Wat anderen zeggen

"Sinds jouw retraite is er echt iets geshift in mij. Ik heb niet eens aan de cirkels gedacht, ik zat gewoon steeds in de goede ;-). Dank je voor jouw hulp waardoor ik zonder zenuwen en met plezier voor mijn groepen sta nu! "
Irene Ogier | De Web Academie

"Elisabeth is een zeer gedreven mens, die goed tot de kern van mensen kan doordringen. Ze haalde mijn unieke eigen stem naar boven.
Dat heeft er bij mij toe geleid dat ik eindelijk de stap genomen heb om nog een eigen bedrijf op te richten, waarin ik mijn passie en drive kan inzetten om andere mensen/bedrijven verder te helpen."

Gentia Lokkers | ATB Nederland en Tips Inzicht


 

Gift
Gift

Deelnemen

Wil jij bij deze bijzondere workshop aanwezig zijn? 

Ik geef deze workshop aan een kleinere groep, waardoor je de volle aandacht krijgt. Maar het aantal plaatsen is daarom wel beperkt. Voel je dat jij daar 
ook bij zou willen horen? Meld je dan snel aan of neem even contact met me op om je te helpen een afgewogen beslissing te nemen.

Je bent van harte welkom!


xx Elisabeth 

blog

HET PERFECTE MOMENT

De workshop valt precies in het Hemelvaartsweekend. 
Een perfect moment dus om je te ontspannen met een workshop die je zelfvertrouwen en energie een boost geeft!
We vangen aan op zaterdag 27 mei om 10.00 uur, en sluiten de eerste dag af om 21.30 uur. 
Op zondag 28 mei vervolgen we de workshop om 10.00 uur en sluiten het af rond 17.00 uur.  

JE INVESTERING

Je investering voor deze tweedaagse workshop bedraagt € 397,- excl. btw. Dit is inclusief je overnachting op een gedeelde kamer, en alle maaltijden. 
 
Heb je geen slaapplaats nodig?
Wil je liever in een hotel overnachten omdat je een 1-persoonskamer wilt? 
Laat me dat dan weten voordat je boekt. Ik geef je dan een code waarmee je korting krijgt. En als je wilt help ik je graag een hotel naar je zin te vinden.
Liever in twee keer betalen? Neem contact op.
blog

De Workshop "Stem Kracht & Vrouwelijk Leiderschap" is van zaterdag 27 mei 10.00 uur tot zondag 16.00 uur, 2017.

De Workshop wordt gegeven bij het Koloniekerkje aan de Koningin Wilhelminalaan 53, 8384 GG Wilhelminaoord in Drenthe.
Dit is uitstekend bereikbaar per auto en per openbaar vervoer. 

Je investering voor deze totale workhop is € 397,- excl. btw.
Dit is inclusief je overnachting op een gedeelde kamer, en alle maaltijden.

Klik op de onderstaande knop om je ticket voor de workshop aan te schaffen.
Je wordt doorverwezen naar een kassa waar je met IDEAL betaling kunt afrekenen.

LET OP: pas na je betaling is je deelname gegarandeerd*

Kaart

Locatie
Het Koloniekerkje
Koningin Wilhelminalaan 53
8384 GG Wilhelminaoord 
Route beschrijving