MELD JE NU AAN VOOR HET RESONATE EVENT
 • 17

  Days

 • 15

  Hours

 • 22

  Minutes

 • 38

  Seconds

De empowerende ervaring 
van de onthulde stem, 
je zachte krachten en 
geïnspireerd leiderschap.

Maandag 18 december
2017
De Roos
Amsterdam
 
 
JA IK DOE MEE EN BESTEL HIER MIJN TICKET

Het event dat je stem en je vrouwelijke leiderschap samenbrengt

most beaultiful smile

Make the shift & Resonate!

Soms is het net alsof je stem nauwelijks boven het kabaal van alledag uit kan komen. Dan lijkt het alsof alle aandacht, tijd, en liefde die je overal insteekt geen impact maakt op het grote geheel.
 
Heel letterlijk valt je stem soms weg, moet je steeds van alles wegslikken in je keel, of denk je steeds sterker te moeten praten en klink je absoluut niet als jezelf. Je zet jezelf eroverheen, ‘het is maar een stemdingetje’ zeg je tegen jezelf, en je gaat verder met je dag.
Onze stem is de ingang van ons authentieke zelf die zich met de wereld wil verbinden. Hoe vaak gaan we die nog manipuleren, negeren of afwijzen?
 
Want net als in de rest van je leven duw en trek je zo goed mogelijk door om toch maar tot de gewenste resultaten te komen. Je drive neemt het van je over, en voor je het weet werk je jezelf over de kop, raak je de motivatie kwijt om de veranderingen die je wilt creëren door te zetten en trek je jezelf innerlijk of letterlijk terug van wat je werkelijk wilde doen.
Zo kan je er soms plots achter komen dat je eigenlijk niet resoneert met hoe jij voelt wie je echt bent.
 
Als stem en female leadership expert, One of many women's coach en zangeres werk ik met vrouwen in Nederland, Engeland, Zwitserland en het Midden Oosten en als het gaat over leiderschap dan zijn wij als vrouwen allemaal rolmodellen.  We runnen onze eigen bedrijven, leiden teams in grote organisaties, maken muziek, geven les op scholen,  zetten ons in voor goede doelen, en zijn natuurlijk ook nog rolmodel binnen onze eigen intieme kring en gezinnen.
 
Hoe wij op komen dagen dat doet er toe. Wij zijn er allemaal van overtuigd dat onze kracht nodig is. We weten dat onze stem ertoe doet. We hebben alle kansen ons te ontwikkelen, staan op posities waar onze grootmoeders alleen van konden dromen. 
 
Maar aan de andere kant is er een burn-out epidemie. 
 
Zijn vrouwen volgens 6 verschillende wetenschappelijke onderzoeken onder miljoenen mensen op dit moment minder gelukkig dan 40 jaar geleden. En zelf voelen we hoe ons gebrek aan flow het leven zwaarder maakt dan we eigenlijk willen. En er is echt meer aan de hand dan het hebben van ‘een verkeerde mind-set’. Er is een bron aan kracht die we genereerd hebben waar we nu voor betalen.
 
Tijdens dit event kun je een krachtige shift maken naar meer flow, saamhorigheid en liefde in je leven, werk en bedrijf. Door je stem, je zachte krachten en leiderschap met elkaar te verbinden krijg je de beschikking over je volledige zelfexpressie. 
 
Dan BEN jij de verandering en resoneert de wereld met jou mee. 
Een empowerende ervaring: 
"The transformation levels with the deep source of wisdom and wellness that is inside all of us." Annette, writer, coach and mother 
the funniest guy

The Women Powertypes

Als we onszelf aan het werk zien als gemotiveerde en ambitieuze vrouwen dan schudden we allemaal wel eens het hoofd "waar zijn we mee bezig!?"
 
We hebben allemaal zoveel petten tegelijk op, houden minstens 4 ballen, en soms ook 30 ballen, in de lucht en vinden het raar dat we regelmatig als een briesende stier staan uit te hijgen van alles dat ons volledig opslokt. Het is alsof we alles zo goed willen doen dat we van onszelf eisen dat we 24/7 in de Superwoman modus moeten staan.
"Gewoon" lief hebben, leven en werken is niet genoeg. 
Nee, we eisen van onszelf dat we altijd uitgebalanceerd en vriendelijk moeten zijn,  de allerbeste vriendin zijn die handgemaakte cadeaus geeft, dat we gezonde èn goddelijk smakende traktaties maken voor de verjaardag van onze kinderen, we kick-ass lanceringen doen met grandioze resultaten, boeken schrijven die revoluties ontketenen, in mediterende kalmte afspraken met onze pubers maken, en geheel spontaan momenten vinden met onze partners waarin we de seks goddess in ons tevoorschijn roepen voor de meest amazing vrijpartijen uit het universum.
 
Los van elkaar allemaal heerlijke dingen; maar alles tegelijk, en onder de druk van onze eigen innerlijke onvrede, een leven dat nooit haalbaar is. Dat ons het gevoel geeft nooit echt goed genoeg te zijn. Want dit archetypische beeld van Super Woman is gedrenkt  een met adrenaline- en masculiene gevoede versie van kracht.
Super Woman heeft geen ruimte meer om al haar andere, zachte, krachten toe te laten. Er is geen ruimte voor haar. Alleen nog maar voor de resultaten buiten haar. 
 
In dit Event wil ik je de alternatieven laten ervaren. Je gaat de shift maken van werken vanuit een constante push, - en het uitputtende gevoel van altijd tekort te schieten -, naar werken en leven vanuit de onuitputtelijke kracht van je ware zelfexpressie. Je gaat je verbinden met je stem, je zachte krachten en je authentieke vrouwelijke leiderschap. Als prachtige hulp werken we daarbij met de kracht van de archetypes van de Women Powertypes™.
 
Vijf archetypen die je laten voelen en ervaren hoe je vanuit flow en vreugde tot krachtige resultaten kunt komen. Ze geven je toegang tot een eindeloos grote bron in jezelf die op alle levenssituaties de juiste antwoorden kan vinden.
 
In een combinatie van aardse nuchterheid (waarbij we kijken wat er mogelijk is en waar je jezelf ruimte gaat geven voor jou –  zonder netwerk kun je bijvoorbeeld echt niet groeien –), hart openende eerlijkheid en saamhorigheid over wie we zijn en voor elkaar kunnen betekenen als vrouwen, en transformerende oefeningen, tools, en visualisaties op geïmproviseerde live muziek, krijg je toegang tot je ware zelfexpressie.
 • Je krijgt helderheid over wat je wilt gaan doen
 • Hoe je dat zo kunt doen dat het je werkelijk vervulling geeft
 • En tenslotte ga je weg met een duidelijk stappenplan die je zelf  vanuit werkelijke afstemming hebt gemaakt en waarmee je de intenties voor het komende jaar neerzet als heldere richtingwijzers voor datgene wat je vanuit flow wilt realiseren.
Authenicaly express yourself
photo
photo
photo
photo
photo
photo

Wie ,Waar & Bonus

Wie

 • Voor wie is het Resonate Event:

   Vrouwelijke professionals, ondernemers en andere vrouwelijke rolmodellen die hun stem willen laten horen omdat ze staan voor de verandering die ze in de wereld willen zien - maar die ook niet meer in de burn-out en overwhelm val willen lopen. Omdat ze weten eerst hun eigen zuurstof masker op te moeten zetten om echt goed werk te kunnen leveren.

  girl
 • Wie geeft het Resonate Event:
  Elisabeth de Charon de Saint Germain

  Zangeres. Advocate for the Love Revolution. Dromer. Katalysator. De eerste One of many women's coach van Nederland, executive presence coach, en de voice en female leadership expert voor vrouwelijke profesionals en ondernemers. 
  Initiatiefnemer, creator van de Resonate programma's en organisator van dit event.

  Ze verbind vrouwen met hun ware stem, zelfexpressie, dromen, eigenheid, vrouwelijke leiderschapskrachten en helpt ze datgene te realiseren in het leven dat werkelijk het belangrijkste voor ze is.

  girl
 • Wie speelt de geïmproviseerde piano muziek bij de visualisaties en oefeningen:
  Robijn Tilanus

  Klanken tovenares.  Wise Woman. Improvisatie coach. Pianiste, componiste, schrijver, en improvisatie docent voor professionele en amateur musici.

  Robijn helpt musici en luisteraars de vreugde van musiceren en het improviseren te ervaren.  Om creativiteit, vrijheid en muzikaliteit wakker te maken. Verbinding te maken met je gevoel, en je impulsen te volgen.
   

  girl

Waar

 • guy

  De grote zaal van de Roos in Amsterdam bij het Vondelpark

  We zijn heel blij jullie in de zaal van de Roos te mogen verwelkomen. De vleugel klinkt prachtig en we kunnen er onversterkt musiceren, spreken en er de oefeningen voor de onthulling voor de stem met elkaar doen. De groep is niet groter dan een schoolklas en er is ruimte voor interactie, ontmoetingen en beweging. We lunchen in het Theehuis van de Roos en na afloop heb je gelegenheid om in de winkel rond te neuzen.

  De Roos zelf is een spiritueel en cultureel centrum voor de regio en Nederland. 
  Een oase in de Amsterdamse stad, waar mensen in alle rust en in een veilige omgeving, kunnen bouwen aan hun persoonlijke groei en ontwikkeling. Een plek waar ontmoeting, ontdekking en verbinding leidt tot energie.

 • guy

  Bonus: het event helemaal cadeau bij een individueel VIPdag traject.

  Als je in een korte periode een diepgaande shift moet of wilt bereiken dan kun je ook kiezen voor het individuele VIPdag traject. Hierin krijg je mijn volledige aandacht gedurende een hele dag van 10.00 - 16.00 uur, plus 1 voorbereidend gesprek en 1 afrondend gesprek via Zoom.

  Deze dagen hebben bij je voorgangers voor bijzondere resultaten geleid, en ervoor gezorgd dat er stappen genomen werden die anders voortdurend uitgesteld werden. Mensen lieten er hun bellemmerende blokkades achter. Ze herkenden er hun authentieke visie, stem of ideale klant, waardoor ze beter betaald werden, mooiere opdrachten kregen, zich meer thuis voelden in hun eigen leven en lichaam, en minder hard en veel hoefden te werken.  

  Wanneer je dit traject nog in 2017 wilt aanvangen met de eerste pre-call (de VIP dag zelf kan na 12 januari 2018 weer ingepland worden) dan ontvang je dit event als geschenk er helemaal gratis bij!
  Klik op deze link om een afspraak maken, dan bespreken we samen even of dit voor jou nu jet juiste is,  en zo ja dan krijg je dit event van mij cadeau! Elisabeth.

Wat anderen zeggen

"Elisabeth you changed my life. I ended a job that made me miserable, made space to embrace all this wealth waiting inside of me, and prioritized my life around the people and the things I deeply care for" 
K. D. - UK| Nutritionist, coach, teamleader and caretaker

"Sinds jouw retraite is er echt iets geshift in mij. Dank je voor jouw hulp waardoor ik zonder zenuwen en met plezier voor mijn groepen sta nu! "
Irene Ogier | De Web Academie

"I was not completely happy anymore with my business. What direction should I go? What kind of clients did I want? The goals I have reached through this program are beyond my dreams!   I finally finished a manuscript for a book and sent it to a publisher – this is what I wanted to do for years, but somehow never managed to do. This feels so great!  Then I got the courage to broaden my field of work as a counsellor and coach. Without giving up my first love: helping stepmothers to make a succes of their blended families. Besides this target-group I now also coach successful women to transform their stress into a deep sense of connection with themselves, nature, life and happiness.  
I was afraid I could not serve two different groups of clients. But I can! I learned to trust my intuition. I learned to come in action and just try things out! I learned to step over my perfectionism and fear of flying. I learned that I can crawl up and try again - if I fall. Elisabeth is a fantastic coach. She is loving, caring, has a fine sense of humor and great stories to share."  
Annette van der Marel | Natuurcoaching, Stiefcoaching en Creatieve coaching


 

Deelnemen & vriendinnenkorting


Robijn en ik nodigen je van harte uit.
Kom als jezelf en neem de ruimte om opnieuw de verbinding te maken met je zachte krachten.
Om op een muzikale, en transformerende wijze contact te maken met je onthulde stem, je Koningin, Sorceress, Warrioress, Lover & Mother.Je maakt een krachtige vooruitblik naar de toekomst zoals jij die wilt en maakt een stappenplan op basis van wat je roept in plaast van wat je 'moet' of waar je 'vanaf wilt'.

En we geven je graag een fijne verrassing: Komen jullie met zijn tweeën dan ontvangen jullie maar liefst 50 euro korting op je ticket! (met zijn drieeën 75 euro korting - etc.... je snapt wat we bedoelen)
  

We zien je heel graag. En als je nog vragen hebt bel me dan. 

xx Elisabeth en Robijn

PS wil je horen hoe wij klinken?

Luister dan hier naar Robijn
en hier naar Elisabeth

blog

VOOR VROUWEN DOOR VROUWEN

Een totaal uniek event met transformerende visualisaties, geïmproviseerde live muziek, je eigen stem, en met geweldige tools die door vrouwen - voor vrouwen ontwikkeld zijn.

JE INVESTERING

Je investering voor dit event bedraagt € 97,- excl. btw. Dit is inclusief de toegang tot de unieke Soft Power Profilletest, een heerlijke (biologische) lunch, koffie en thee die vanuit DE ROOS Amsterdam verzorgd wordt.
 
Kom je samen met een vriendin? Boek dan samen en ontvang € 50,- korting op je ticket!
 
Wil je het individuele VIPdag traject nog voor het einde van het jaar opstarten? Maak dan zeker gebruik van deze heerlijke bonus en kom gratis naar het event. Klik op dit blok om direct een afspraak in te plannen, dan bespreken we of dit nu voor jou de juiste keuze is.
blog

Het Resonate your Voice Female Leadership Event  is maandag 18 december van 10.00 uur tot 17.00 uur, 2017 en wordt gehouden bij spiritueel en cultureel centrum de Roos. Voor informatie over het event bel of mail je Elisabeth de Charon de Saint Germain van Vocal Presence: Tel: 06 102 588 72   Email: elisabeth@vocalpresence.nl

Je investering voor het totale event is € 97,- excl. btw. Boek je samen met een vriendin dan ontvangen jullie € 50,- korting.
Dit is inclusief een heerlijke lunch, thee, koffie en de unieke Women Power Pofile tool die je een empowerende inkijk geeft in jezelf.
Er zijn maximaal 40 plekken.

Klik op de onderstaande knop om je ticket voor het event aan te schaffen.
Je wordt doorverwezen naar een kassa waar je met IDEAL betaling kunt afrekenen.

LET OP: pas na je betaling is je deelname gegarandeerd*

Kaart

Locatie
De Roos
P.C. Hooftstraat 183
1071 BW Amsterdam
Telefoon: 020 – 689 00 81
Route beschrijving