“Bevrijd je Vrouwelijke Leiderschapsstem ”


Een topdag waarmee je jouw magisch aantrekkelijke authentieke impact gaat ontsluiten. 

IEDEREEN WEET DAT 'JE WAARHEID SPREKEN' DE GROOTSTE IMPACT GEEFT. 

MAAR ER IS EEN REDEN WAAROM MAAR ZO WEINIG MENSEN DIT KUNNEN EN WERKELIJK DOEN: ZE MISSEN EEN VITALE VERBINDING!

Daarom wil je deze dag niet missen. 

Je gaat ervaren hoe je door de spirituele-, ziels-, en de fysieke- kracht van je stem een bewuste verbinding kunt creëren: met je authentieke presence, je waarheid, en je lichaam.  

In deze Retreat Dag ontvang je mijn beste, goed uitvoerbare, en super effectieve Authentieke Impact tools en methoden!

 • Daarmee doorbreek jij met Zachte Kracht de barrières van de kritische stemmetjes die je authentieke stem en presence kleiner houden dan die werkelijk is. 
 • Ik laat je ervaren hoe jouw creativiteit, door de kunst van het spelen en het volgen van je nieuwsgierigheid, levendigheid brengt in je stem en je zichtbaarheid.
 • Je leert mijn unieke proces om heel precies de bron te ontsluiten die in jou je ‘Feminine Leadership Voice’ op laat klinken. 
 • Jouw authentieke leiderschapsstijl wordt voor iedereen voelbaar en je wordt magisch aantrekkelijk om naar te gaan luisteren!
Ik meld me aan

Voor deze live RETREAT DAY nodig ik je graag uit in mijn eigen studio-zaal in stationsgebouw Steenwijk.

Een heerlijke dag vol met vrouwelijke energie over de geheimen waardoor mensen naar je willen luisteren, enthousiast op je gaan reageren en je impact voelbaar wordt.

Wat zijn de verborgen geheimen van je authentieke impact:


Het gaat er NIET om de slimste, luidste of meest ervaren spreker in de zaal te zijn!

Het gaat erom dat je durft te verschijnen in je authenticiteit. Zowel je tekortkomingen als je power in liefde te omarmen. En vooral dat je aanwezig, present, bent. 

Je hoeft niet 'begaafd' te zijn om het recht te hebben om gehoord te worden. Dat recht heb je al lang en breed verworven. Je bent al goed genoeg. Als vrouwen zijn we te snel geneigd een stap opzij te zetten en andere mensen voor ons laten spreken. Of we nemen een stem aan die we overal om ons heen horen (meer masculien, sneller, harder, nonchalanter, liever, etc.), maar die stem is niet verbonden met onze eigen essentie. 

Zo’n andere stem aannemen voelt soms wel even goed, je voelt je even niet zo kwetsbaar, alleen je bereikt er niet mee wat je wilde. Wat je echt wilde vertellen en bereiken komt zo niet over.

 Jouw unieke geluid en energie die zoveel teweeg had kunnen brengen is verloren gegaan en opgegaan in een algemeen geruis waar niemand nog van opkijkt. Je spreekt misschien wel, alleen kunnen we jou niet echt zien en horen.  

Dat kost je meer dan je denkt. 

Als jij je waarheid niet kunt spreken, en je impact niet kunt maken dan herkennen potentiele klanten je kwaliteit niet. Ze kiezen niet voor jou, ook als jij ze wel het beste kunt helpen. Het zorgt ervoor dat anderen de koers bepalen van het beleid en jouw essentiële inzichten aan de kant worden geschoven. In je relaties ontstaan er gaten die aan de funderingen zagen omdat jij er niet genoeg in aanwezig bent.  

In deze retraite dag geef ik je mijn unieke set van tools en methodes voor authentieke impact. 

Ik ga je stem verbinden met je vrouwelijke leiderskracht.

Dit gaat je helpen een brug te bouwen tussen het verlammende gevoel van onzekerheid en het vast zitten in oude patronen - naar je kunnen verbinden met je vrouwelijke, creatieve kracht en de exacte plek waarin de ‘leiderschapsklank’ van je ziel moeiteloos hoorbaar wordt in je stem. 

Wanneer jij verbonden met met het punt in je lichaam waar jouw diepste waarheid leeft dan klinkt jouw innelijke leider, en je unieke leiderschapsstijl, door alles heen.

Al heb je maar een fractie van die klank beschikbaar, dat maakt al dat je magisch aantrekkelijk wordt om naar te luisteren.

Ervaring:


JE PUBLIEK HEEFT HET NODIG OM JOUW WAARHEID TE HOREN.  

 Zodat mensen je intentie kunnen voelen, je werkelijk kunnen zien in, en ze kunnen horen aan je stem wat je innerlijk beweegt.  

Dan durven ze zich werkelijk voor je open te stellen en je te vertrouwen. Ze willen met je mee bewegen.  

DAT ZORGT ERVOOR DAT MENSEN: 

 •  JE GAAN BOEKEN 
 •  MET JE WILLEN WERKEN 
 • VAN JE WILLEN LEREN 
 • VAN JE WILLEN KOPEN 
 •  GEÏNSPIREERD GAAN WORDEN DOOR JOU 
 • ZICHZELF KWETSBAAR DURVEN MAKEN VOOR JOU EN OPEN GAAN STAAN VOOR WAT JE ZE TE BIEDEN HEBT


DOOR JOU IN JE AUTHENTICITEIT TE ZIEN EN TE HOREN SPREKEN DURVEN ANDEREN OOK OP HUN EIGEN STEM TE VERTROUWEN.  

REVIEW


“What I have experienced with Elisabeth is that I came into real presence. ... even through the pulpit of my fear I could be ME, I could speak authentically, I could speak from my heart, and that really touched the audience.” Cindy, business and salescoach, Belgium

WANEER - WAAR - INVESTERING  


You're perfectly ready to be heard, inspire and lead.  

Vrijdag 7 juni 2019  

 • Van 9.30 tot 18.00 uur.
 • Inloop tijd is vanaf 9.00 uur. 
 •  Voor de lunch zorg ik.  

WAAR

De studio van Vocal feminine Presence

Stationsplein 6, 8331 GM in Steenwijk .  

INVESTERING

De early bird prijs voor de investering voor deze dag is € 149,- ex btw

Normaal € 225,- ex btw

Wanneer je samen met een vriendin in de early bird periode boekt dan ontvang je € 40,- korting op je early bird ticket!  

Dus kom en boek je met 1 vriendin samen dan ontvangen jullie € 80,- korting op de early bird prijs. (Vanwege administratieve rompslomp is het niet mogelijk dit achteraf aan te passen.)

DE HOLY GRAIL VAN AUTHENTIEKE IMPACT: 

DE VROUW DIE VANUIT HAAR AUTHENTIEKE POWER HAAR STEM LAAT HOREN DRAAGT ER TOE BIJ DAT WE ALS MENSHEID GEZAMELIJK KUNNEN HELEN, GROEIEN EN ONZE VOLLE EXPRESSIE TOT BLOEI KUNNEN LATEN KOMEN.

REVIEW


“Na jaren hard werken, geboorte van drie kinderen en het volgen van een opleiding was ik burned out zonder het zelf door te hebben. Ik stond op het punt de stap te maken van het afronden van mijn opleiding naar het daadwerkelijk neerzetten van mijn werk in de wereld. Een jaar lang kon ik niet anders dan doorbuffelen op de reservestand. Ik ben van nature een heel energiek persoon, dus mijn verminderde energie was net genoeg om mijn gezin en werk draaiende te houden, maar ik zag overal tegenop en had er weinig vertrouwen in dat het allemaal weer ging lukken elke dag. Tijdens het werken met Elisabeth begon ik eindelijk weer goed te slapen. Zonder er bewust mee bezig te zijn kwamen er nieuwe klanten op mijn praktijk af. Elisabeth heeft mij door krachtige visualisaties van de archetypes, stemwerk, praktische tools en handvatten voor dagelijkse aangelegenheden, meditaties en healings weer teruggebracht naar inzicht in wie ik werkelijk ben en wat ik in de wereld wil neerzetten.” Erica, klassiek homeopaat, Nederland

VOOR WIE IS DEZE RETREAT DAY BEDOELD?


VOOR

 • Wijze vrouwen met een schat aan kunde & ervaring die hun publiek, teams, en klanten nog krachtiger willen kunnen bereiken, bewegen en inspireren 
 • Vrouwelijke professionals en ondernemers die vanuit zelfvertrouwen en feminine kracht hun leiderschapsrol willen versterken, een betere intuitive afstemming in hun communicatie willen, fijnere salesgesprekken met een hogere conversie en een grotere omzet wensen. 
 • Trainers, sprekers, therapeuten, leraren, academici, healers, coaches, opvoeders, en alle andere vrouwen in leiderschapsrollen die het gevoel hebben dat ze niet herkend worden in hun volle kracht of die te horen krijgen dat ze ‘bossy’, ‘pushy’, of juist ‘te soft’, ‘too weird’ of ‘te zweverig’ zijn. 
 • Creative zielen die denken dat alles al gezegd is (of beter gezegd is door anderen) en daarom besloten hebben hun mond te houden terwijl hun innerlijke stem hen smeekt om gehoord te mogen worden. 
 • Vrouwen die niet langer op de rand van burn-out hun impact willen of kunnen maken – die voelen dat de prijs te hoog is geworden en erover denken om zich helemaal terug te trekken of die zoeken naar andere wegen die wel gezond zijn en die vervulling geven.  

WANNEER IS DEZE RETREAT DAY GEEN GOEDE FIT VOOR JE?


ALS

 • je ervan overtuigt bent dat het echt niets uit maakt of je een man of vrouw bent
 • het je visie is dat alleen inhoud, vorm, strategie, positie en het hebben van goede connecties een rol spelen in het hebben van impact
 • je denkt dat een stem alleen een communicatiemiddel is voor gedachten en gevoelens
 • je een magic pill zoekt die je zonder enige moeite of inspanning de hoogste resultaten gaat bezorgen - Ik ga je de allerbeste tools geven die mij en mijn klanten hebben geholpen om ons leven, relaties en onze impact naar grote hoogtes te sturen. Maar: het werk en de moed om je authentieke stem te laten horen en kwetsbaar te durven worden en in je leiderschap te stappen - dat is jouw eigen beslissing en jouw werk. En dat is iets waarbij ik met liefde en heel veel kundigheid naast je kan staan. 
 • je al irritatie pukkeltjes krijgt bij het idee van: meditaties, stemoefeningen voor spirit-mind-body & soul, of woorden als 'essentie', 'chakra' en 'vrouwelijkheid' -Dat is allemaal helemaal prima, maar dan is dit een dag waar je niet gelukkig van gaat worden.
 • Als je het heel irritant vindt als ik Engelse termen gebruik of een Engelse tool aan je geef – Ik werk internationaal met vrouwen over de hele wereld en mijn meeste materialen zijn Engels. Het is voor mij niet te doen eerst alles in het Nederlands te vertalen. Wel is tijdens deze life retraite de voertaal Nederlands. 

WIE GEEFT DE RETREAT DAY?


Ik ben Elisabeth de Charon de St Germain

Ik ben de voice en leiderschapscoach voor vrouwelijke professionals en onderneemsters die verlangen naar authentieke impact, die gaan voor geweldige resultaten en een goede omzet, die creativiteit, vrijheid, spiritualiteit, liefde en autonomie als levenswaarde hebben en die mij vragen hen te begeleiden in het vinden van hun eigen ware stem zodat ze in de hectiek van alledag steeds weer hun eigen essentie vinden en die ook kunnen uitdragen in hun communicatie.

In de afgelopen jaren heb ik wereldwijd met vrouwen aan hun stem, presence en vrouwelijk leiderschap gewerkt en mogen zien hoe snel transformaties kunnen zorgen voor totaal nieuwe uitkomsten.  

Er is zoveel wat ik je zou kunnen leren, maar voor deze Retreat Day kies ik ervoor je de drie Essentials te leren die voor mij en mijn klanten het grootste verschil hebben gemaakt!  

Zelf heb ik ook als drukbezette moeder, klassiek zangeres, en eigenaar van meerdere bedrijven menige keer aan de rand van een burn-out gestaan, kende ik de gevaren van jezelf, en je eigen ware stem kwijt te raken, en ik weet hoe belangrijk het is om goede, impactvolle en eenvoudig toe te passen tools te hebben om je weer met je eigen kracht te verbinden .... 

Dus, als je jezelf een onderdompeling in je ‘ware zijn’ gunt waar je nog heel lang van kunt profiteren dan verwelkom ik je met open armen op deze Retreat Day!  

xx Elisabeth  

De zangeres Elisabeth


REVIEW


“Thank you for having been there with me during this difficult and confusing time and for exploring so deeply, bringing me back to my presence. I’m at another place now. It’s my time to put on my Queens crown” S. ICT expert, UK


Heb je nog vragen?

Bel me of laat een berichtje achter: 06-10358872

Bereken je route

Mijn studio is IN het stationsgebouw. Met de trein komen is verreweg de meest relaxste manier van reizen. Er zijn rechtstreekse verbindiningen van Rotterdam, Den Haag CS, Utrecht en Leeuwarden. Voor alle andere verbindingen ben je met 1 overstap vaak al in Steenwijk. Kijk op de NS.nl app voor de beste aansluiting.

Kom je met de auto dan is er achter het station een parkeerplaats en ga je over de loopbrug naar het station. Ga er aan de voorzijde in en bij de 1e schuifdeuren aan linkerkant ben je bij de plek van bestemming.

Wil je er een uitje van maken - raad ik je zeker aan - kijk dan even naar Giethoorn, de Eese of Steenwijk zelf voor mooie b&b's. De natuur hier is adememend mooi en ook gondelen in Giethoorn is iets dat je gewoon een keer gedaan wilt hebben.