Make the shift & Resonate! 18 december in de Roos Amsterdam

Make the shift & Resonate! 18 december in de Roos Amsterdam

Make the shift & Resonate! 18 december in de Roos Amsterdam

Soms is het net alsof je stem nauwelijks boven het kabaal van alledag uit kan komen. Dan lijkt het alsof alle aandacht, tijd, en liefde die je overal in steekt geen impact maakt op het grote geheel.

Heel letterlijk valt je stem soms weg, moet je steeds van alles wegslikken in je keel, of
denk je steeds sterker te moeten praten en klink je absoluut niet als jezelf. Je zet jezelf eroverheen, ‘het is maar een stemdingetje’ zeg je tegen jezelf, en je gaat verder met je dag.
Onze stem is de ingang van ons authentieke zelf die zich met de wereld wil verbinden. Hoe vaak gaan we die nog manipuleren, negeren of afwijzen?
Want net als in de rest van je leven duw en trek je zo goed mogelijk door om toch maar tot de gewenste resultaten te komen. Je drive neemt het van je over, en voor je het weet werk je jezelf over de kop, raak je de motivatie kwijt om de veranderingen die je wilt creëren door te zetten en trek je

 

jezelf innerlijk of letterlijk terug van wat je werkelijk wilde doen.
Zo kan je er soms plots achter komen dat je eigenlijk niet resoneert met hoe jij voelt wie je echt bent.
Als stem en female leadership expert, One of many women’s coach en zangeres werk ik met vrouwen in Nederland, Engeland, Zwitserland en het Midden Oosten en als het gaat over leiderschap dan zijn wij als vrouwen allemaal rolmodellen.  We runnen onze eigen bedrijven, leiden teams in grote organisaties, maken muziek, geven les op scholen,  zetten ons in voor goede doelen, en zijn natuurlijk ook nog rolmodel binnen onze eigen intieme kring en gezinnen.
Hoe wij op komen dagen dat doet er toe. Wij zijn er allemaal van overtuigd dat onze kracht nodig is. We weten dat onze stem ertoe doet. We hebben alle kansen ons te ontwikkelen, staan op posities waar onze grootmoeders alleen van konden dromen.
Maar aan de andere kant is er een burn-out epidemie. 
Zijn vrouwen volgens 6 verschillende wetenschappelijke onderzoeken onder miljoenen mensen op dit moment minder gelukkig dan 40 jaar geleden. En zelf voelen we hoe ons gebrek aan flow het leven zwaarder maakt dan we eigenlijk willen. En er is echt meer aan de hand dan het hebben van ‘een verkeerde mind-set’. Er is een bron aan kracht die we genereert hebben waar we nu voor betalen.
Tijdens dit event kun je een krachtige shift maken naar meer flow, saamhorigheid en liefde in je leven, werk en bedrijf. Door je stem, je zachte krachten en leiderschap met elkaar te verbinden krijg je de beschikking over je volledige zelfexpressie.
Dan BEN jij de verandering en resoneert de wereld met jou mee.
Een empowerende ervaring: 
“The transformation levels with the deep source of wisdom and wellness that is inside all of us.” Annette, writer, coach and mother 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.