“And then, there is always chocolate´´

“And then, there is always chocolate´´

“And then, there is always chocolate´´

“And then, there is always chocolate´´

Helende muziekavond met Kate Rose (USA) in Apeldoorn

Ervaar de helende kracht van klank en verhaal, die je in contact brengt met je zelf genezend vermogen en je hart. Kate is een meeslepend verhalen verteller en een leraar in ‘the healing arts’. Woensdag 21 januari verleen ik mijn medewerking aan een avond met pianomuziek van Schalk Toom, zang en helende aandacht door Kate Rose.

De avond is van 19.30-22.00 uur en wordt gegeven in de Doopsgezinde Kerk, Paslaan 6 in Apeldoorn. Je kunt je aanmelden bij Janneke Venema van Praktijk Rebalancing-Apeldoorn op telefoonnummer 055 – 35 56 939 of per email naar inbalance@kpnplanet.nl .

Er zijn nog een aantal plaatsen vrij, dus je kunt je nog snel aanmelden. De kosten bedragen € 30,-.

Kate Rose, van oudsher ballerina en tegenwoordig ook één van de belangrijkste leraren van de internationale Trager© Practitioner opleidingen, voert je mee op haar levensmissie als ‘hartenvrouw’. Ze brengt je als vanzelf naar de verstilling en de verbinding met je hart, als het centrum van wijsheid, creativiteit en voorstellingsvermogen. Kate zal een aantal mensen een healing kunnen geven. Ook van haar tot de verbeelding sprekende verhalen gaat een helende werking uit.

Pianist Schalk Toom verklankt creativiteit en voorstellingsvermogen in meeslepende improvisaties. Zijn soft swing jazzy pianomuziek nodigt van harte uit los te komen uit het denkende hoofd en je over te geven aan de stroom van het onzegbare. Samen met anderen zal ik deze avond ook zingen.

Jaren geleden ontmoete ik Kate Rose op aanraden van een goede vriendin van mij. Kate is een levenskunstenaar die zich op gevoelsniveau verbindt met mensen vanuit mededogen, humor, liefde en zonder oordeel. Met de voor haar typische humor “And then, there is always chocolate” relativeert zij de zwaarste problematiek tot een handzaam en realistisch niveau zodat je er niet langer in verzuipt.

Ik beschouw haar inmiddels als een van mijn belangrijke spirituele leraren die met haar kennis en inzichten mijn leven immens verrijkt heeft maar ook als een liefdevolle vriendin waar je enorm veel plezier mee kunt beleven.

Kate Rose is bekend vanwege haar gave om iedereen werkelijk te zien in wie hij of zij is. Ze kijkt als het ware recht in je hart en accepteert je meer dan je vaak jezelf kunt accepteren. Haar gaven van hoogsensitiviteit, heldervoelendheid en haar vermogen om zonder oordeel met anderen om te gaan, geeft  een gevoel van ontspanning en onafhankelijkheid.  Ze stelt je op je gemak en heeft oprechte belangstelling voor wie je bent. Door haar kijk je met vriendelijker ogen naar jezelf.

Naast de muzikale woensdag avond geeft ze ook van 20  tot en met 29 januari privésessies  in Apeldoorn en geeft ze een weekendworkshop op 24 en 25 januari.

Privésessies

In een privésessie met Kate Rose vertel je wat je bezighoudt en waar je last van hebt. Dit kan een lichamelijke of psychische klacht zijn of een jarenlang gevoel van onbehagen en alles wat daar tussenin zit. Ben je snel geïrriteerd of overprikkeld, heb je moeite met grenzen,heb je veel hersteltijd nodig, ook dan is een sessie met Kate een transformerende ervaring. Data: 20 t/m 29 januari.    Kosten voor Trager sessies, Trager Tutorials en Choice to Feel sessies € 125,-.

Voorbeelden van indicaties voor behandeling van Kate Rose:

  1. Chronische aandoeningen
  2. Rouwverwerking
  3. Hooggevoeligheid en hoogbegaafdheid
  4. Depressiviteit en burn-out
  5. Angsten en gebrek aan zelfvertrouwen

Workshop 24 en 25 januari 2015

Onder leiding van Kate Rose maak je een reis naar binnen. Contact maken met je hart is een kunst en tegelijk is het heel eenvoudig. Kates helende verhalen plaatsen je eigen ervaringen in een helder daglicht. Daardoor verdwijnt de lading en kun je met neutrale ogen kijken naar jezelf. Je wordt je bewust dat je meer bent dan je pijn. Je krijgt de gelegenheid om je palet aan gevoelens en creativiteit te vergroten. Je wordt gestimuleerd contact te maken met je potentieel aan talenten. Zodat je onzekerheid vermindert en contacten vruchtbaar worden. Data en tijd: 24 en 25 januari 10.00 – 17.00 uur. Kosten € 270,- inclusief 2 lunches.

De organisatie staat onder leiding van Janneke Venema. Voor informatie, aanmelding en locatie voor de sessies kun je je dan ook bij haar opgeven:

Praktijk voor Rebalancing, Trager en Dorn Janneke Venema

www.rebalancing-apeldoorn.nl / inbalance@kpnplanet.nl / 055 – 355 68 39